کد ایران تندر
1420235
کد آگهی
140447460000103914
مجموعه آگهی
فروش و اجاره : زمين ، ساختمان ، آپارتمان ، خانه ، برج ، ویلا-غرفه ، بوفه ، مغازه و کارگاه
مزایده گذار
شعبه اول اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان آمل
عنوان آگهی
مزایده مغازه ،ملک مسکونی
شرح آگهی
مزایده .ملک تجاری 2 باب مغازه واقع در آمل. بلوار مطهری . جنب تربیت 19 .پلاک 222:
عرصه دو باب مغازه دارای سند ثبتی به شماره پلاک 94 فرعی از 31 . اصلی بخش 3 آمل با شماره ثبت 13057 به مالکیت شش دانگ عرصه و اعیان مرحوم مراد ابراهیم پور شیاده می باشد که شامل قطعه زمینی به مساحت 153.90 متر مربع می باشد که در آن احداث بنا شده است . بنای احداثی با سه طبقه ( همکف بعلاوه طبقه اول و دوم مسکونی) دارای پروانه ساختمانی صادره از شهرداری آمل به شماره 61821/3 مورخ 1376/12/5 است. در پروانه ساختمانی مذکور مساحت عرصه پس از رعایت بر اصلاحی به میزان 114 متر مربع اعلام شده است.
در طبقه همکف عرصه موصوف دو باب مغازه با جمع مساحت حدود 45 متر مربع احداث شده که مطابق پروانه ساختمانی مذکور دارای مجوز دو باب مغازه تجاری است ولیکن در زمان بازدید مشاهده گردید دیوار بین دو باب مغازه برچیده شده و به صورت یکپارچه تحت عنوان مغازه تخته قالب اجاره ای پاسارگاد مورد بهره برداری (مطابق اظهارات طرفین دعوی تحت تصرف مستاجر) می باشد.
دو باب مغازه به صورت یکپارچه با مساحت حدود 45 متر مربع با حدود اربعه شمالا دیواریست به طول 5.5 متر به پارکینگ، غربا دیواریست بطول 8 متر به ملک مجاور، جنوبا در دو قسمت اول درب و دیوارست بطول 3 متر به خیابان و دوم به صورت پخی درب و دیوارست بطول 2.5 متر به خیابان و غربا دیواریست بطول 5.5 متر به پارکینگ می باشد. لازم به ذکر است برای اعیانی احداثی پایانکار ساختمانی و صورتمجلس تفکیکی ابراز نشده و لذا اعلام دقیق مساحت و حدود اربعه تنها پس از صدور صورتمجلس تفکیکی و تعیین مشاعات و مشترکات امکان پذیر می باشد.
دو باب مغازه با اسکلت بتنی و دیوار با مصالح بنایی و پوشش سرامیک و کفپوش موزاییک و دارای دو درب ورود کرکره فلزی با درب ویترینی فلزی و شیشه و دارای انشعاب برق مشاهده شده است. ( تصاویر ملک به پیوست می باشد).
2.انباری به مساحت 12.80 متر مربع و پارکینگ به مساحت 38.20 متر مربع و سه دانگ از شش دانگ طبقه اول به آدرس آمل. بلوار مطهری . بین تربیت 19 و 21 . کدپستی 4614646149 پلاک 220:
عرصه ساختمان موضوع کارشناسی دارای سند ثبتی به شماره پلاک 94 فرعی از 31 . اصلی بخش 3 آمل با شماره ثبت 13057 به مالکیت شش دانگ عرصه و اعیان مرحوم مراد ابراهیم پور شیاده می باشد که شامل قطعه زمینی به مساحت 153.90 متر مربع می باشد که در آن احداث بنا شده است. بنای احداثی با سه طبقه ( همکف بعلاوه طبقه اول و دوم مسکونی) دارای پروانه ساختمانی به شماره 61821/3 مورخ 1376/12/5 است. در پروانه ساختمانی مذکور مساحت عرصه پس از رعایت بر اصلاحی به میزان 114 متر مربع اعلام شده است.
طبقه اول اعیانی مذکور شامل یک واحد آپارتمان مسکونی و راه پله مجوعا به مساحت 107 متر مربع احداث شده است . واحد مسکونی پس از کسر مساحت راه پله دارای فضای اختصاص حدود 96 متر مربع می باشد که به صورت مشاع در تصرف آقای پرویز ابراهیم پور و خانم حدیقه حبیب اله نتاچ می باشد و سه دانگ مشاع از شش دانگ آپارتمان مذکور موضوع کارشناسی حاضر است. لازم به ذکر است ساختمان در طبقه دوم مازاد بر پروانه ساختمانی مذکور دارای بنای مسکونی می باشد که در تصرف آقای علی ابراهیم پور شیاده (احدی از خواندگان دعوی) می باشد .برای اعیانی احداثی پایانکار ساختمانی و صورتمجلس تفکیکی ابراز نشده و لذا اعلام دقیق مساحت و حدود اربعه تنها پس از صدور صورتمجلس تفکیکی و تعیین مشاعات و مشترکات امکان پذیر می باشد. همچنین ساختمان احداثی دارای بنای مازاد بر پروانه در طبقه دوم به شرح فوق الذکر می باشد و لذا اخذ پایانکار مستلزم طی تشریفات کمیسیون ماده صد شهرداری است.
در زمان بازدید آپارتمان طبقه اول درحال بازسازی بوده و عملیات نصب سقف کاذب کناف ، کاشیکاری آشپزخانه و سرامیک درحال اجرا مشاهده شده و ساختمان فاقد نماسازی از ضلع جنوبی است.( تصاویر پیوست می باشد). آپارتمان دارای انشعابات برق و گاز و آب می باشد.
در طبقه همکف انباری به مساحت 12.80 متر مربع و پارکینگ به مساحت 38.20 متر مربع احداث شده که به جهت عدم تنظیم صورتمجلس تفکیکی میزان فضای اختصاص یافته از انباری و پارکینگ مذکور به هر طبقه مشخص نگردیده است همچنین لازم به ذکر است مطابق مفاد درج در پروانه ساختمانی مذکور به تعداد 3 واحد پارکینگ برای ساختمان مورد نیاز می باشد که به تعداد 1 واحد در پارکینگ تامین شده و 2 واحد پارکینگ خریداری گردید.
نحوه استفاده از انباری و پارکینگ و تخصیص آن به هر یک از فضاهای اختصاصی تنها پس از تنظیم صورتمجلس تفکیکی آپارتمان تعیین می گردد ولی از آنجایی که مطابق متن حکم و قرار کارشناسی صادره مذکور انباری به مساحت 12.80 متر مربع و پارکینگ به مساحت 38.20 متر مربع به عنوان ماترک مورث طرفین دعوی لحاظ شده است و از طرف دیگر انباری و پارکینگ یک ساختمان ماهیت مستقل از واحدهای اختصاصی همان ساختمان برای انتقال مالکیت به غیر ندارد، لذا فرض بر اختصاص فضاهای مذکور به آپارتمان ماترک (طبقه اول ) می باشد و در ارزیابی آپارتمان موضوع کارشناسی لحاظ می گردد.
3- ملک ییلاقی واقع در آمل سنگچال ولچالک با عنایت به نظریه کارشناسی مهندس قاسم زاده در پرونده شعبه 40 دادگـاه تجدید نظر:
مطابق قرار کارشناسی صادره و همچنین با توجه به نظریه کارشناسی مستفاد در حکم صادره از شعبه 40 دادگـاه تجدید نظر استان، ملک تعرفه شده قطعه زمینی به مساحت 277.50 متر مربع می باشد که در آن احداث بنا شده است، اعیانی احداثی یک ساختمان مسکونی همکف بر روی کرسی چینی با مصالح بنایی با سقف شیروانی می باشد که مطابق قرار کارشناسی حاضر از مساحت کل زمین 277.50 متر مربع که به میزان 66.70 متر مربع در حد غرب ملک برای استفاده طرفین منظور شده است و مابقی زمین به مساحت 210.80 به 3 سهم تقسیم که یک سوم آن به میزان 70.20 متر در سمت خیابان به انضمام اتاق بزرگ طرف خیابان به مساحت حدود 23 متر مربع سهم اختصاصی آقای علی ابراهیم پور شیاده است و مابقی ماترک مرحوم مراد ابراهیم پور شیاده می باشد.
مطابق نقشه پیوست نظریه کارشناسی مستفاد در شعبه 40 دادگـاه تجدید نظر استان ، در ابتدا سهم اختصاصی آقای علی ابراهیم پور در سمت خیابان و در امتداد دیوار اتاق بزرگ و با عرض غربی به طول 8.05 متر جدا شده است و سپس در سرتاسر حد غربی ملک بخشی به عرض 3.10 متر برای استفاده طرفین جهت دسترسی به خیابان عبور عام منظور شده است و قسمت باقی مانده به مساحت 140.60 متر مربع ماترک مورث می گردد که موضوع کارشناسی ارزیابی حاضر است. (نقشه به پیوست می باشد). کل عرصه ملک دارای امتیاز آب چشمه ( لوله کشی) و برق می باشد.
تاریخ انتشار
1404-07-12
دریافت اسناد
1404-07-30
استان
مازندران
رسانه متشرکننده
سایتهای اینترنتی
شماره تماس
آدرس
توضیحات
تصویر آگهی
فقط برای اعضا قابل مشاهده می باشد
اسناد آگهی
فقط برای اعضا قابل مشاهده می باشد